Logo Camperpreneur

Ellen in Wonderland

het boek

Ellen in Wonderland: het boek

In oktober 2013 stort mijn wereld in. Ik haal een omzet van 100.000 euro als solo-ondernemer. Mijn doel is bereikt. En nu? Ik heb alles: een huis, een bedrijf, een rijk sociaal leven. Maar ik functioneer als een robot en ik vergeet te leven.

Ik neem een besluit. Ik vertrek. Op mijn 48e word ik een digitale nomade. Met mijn bedrijf onder mijn ene arm en mijn ziel onder de andere reis ik het onbekende tegemoet, in een te oude camper die het om de haverklap begeeft. Ik ontmoet draken, beren en veel bijzondere mensen.

Mijn reis zit vol avonturen, maar blijkt vooral een innerlijke reis. Ik leef vanuit vertrouwen en niet vanuit angst en ik leer alles los te laten. Na ruim twee jaar vind ik mijn heilige graal: Wonderland.

Sinds ik in april 2017 Wonderland heb gevonden, weet ik hoe het boek afloopt. Nu schrijf ik elke dag aan mijn boek, onder mijn boom in het natuurgebied bij Tarifa (Spanje). Ik geef het boek straks in eigen beheer uit. De boeklancering is in Nederland op 12 december 2017.

Dit boek is voor iedereen die te hard werkt en niet weet hoe je belemmerende gedachten, patronen en angsten loslaat. Met mijn verhaal laat ik je zien dat het voor iedereen mogelijk is om vrijheid te vinden, omdat echte vrijheid van binnen zit. Ik deel mijn avonturen en levenslessen met jou. Ontdek hoe ook jij jouw Wonderland kunt bereiken.

Wil jij me helpen om dit boek werkelijkheid te laten worden?

Een flink aantal mensen hebben mijn boek al gekocht, nog voordat het af is. Dit zijn mensen die mij dagelijks volgen op Facebook en die nu graag het hele verhaal willen lezen. Tot nu toe heb ik al 1270 euro binnen en daar ben ik erg blij mee. Helaas is het nog niet genoeg.

Wil jij me ook helpen? Met jouw hulp kan ik:

Een schrijfcoach inhuren (2000 euro)

De redactie laten doen (1000 euro)

Het boek laten ontwerpen en opmaken (1000 euro)

Het boek laten drukken (2000 euro)

Bij elkaar kost het maken en uitgeven van een boek ongeveer 6000 euro. Dat bedrag kan ik makkelijk zelf verdienen als ik met meer klanten werk, maar dat betekent dat ik minder tijd heb voor het schrijven van mijn boek.

Als jij het boek nu al koopt, dan kan ik zo dit bedrag voorfinancieren en weet ik zeker dat het boek er komt op de afgesproken datum. En dan weet ik ook zeker dat het boek goed is, omdat ik professionals in kan huren die me helpen.

Kies een bedrag

Wil je bijdragen? Fantastisch! Ik ben je eeuwig dankbaar. En ik kijk er nu al naar vooruit om jou persoonlijk het boek te geven, of het naar je op te sturen.

Je kunt kiezen uit vier bedragen (kies op het bedrag om je bedrag te doneren en de factuur te ontvangen):

5 euro. Dank je wel! Je geld zal goed worden besteed.

25 euro. Als dank krijg je mijn boek “Ellen in Wonderland” opgestuurd.

50 euro. Als dank krijg je mijn boek “Ellen in Wonderland” opgestuurd en schrijf ik er een persoonlijke boodschap voor je in.

75 euro of meer. Als dank krijg je het boek “Ellen in Wonderland” opgestuurd met een persoonlijke boodschap én wil ik je graag uitnodigen voor een bijzondere boeklancering.

De bedragen zijn exclusief 6% BTW.

Mijn dankbaarheid is enorm en oneindig. Ik kijk nu al er nu al naar uit om je het boek op de boekpresentatie persoonlijk te kunnen overhandigen, of om je het op te sturen.

Groeten vanuit een zonnig Tarifa!

Ellen

img_1128_1_20170227_202811
img_4641_1_20170227_212835
img_2972_1_20170227_184216
img_9783_1_20170227_203959
img_5813_1_20170227_205044
img_8032_1_20170227_213407
Aanmelden

nieuwsbrief

Ontvang gratis Courage Camper inspiratie