Logo Camperpreneur

Een calvinist in Wonderland: 2 tips om in vrijheid te ondernemen

06 June 2017

Iedere ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen: beren op de weg die je verhinderen om te doen wat je het liefst wil doen. Ze leiden tot uitstelgedrag en soms zelfs tot afstelgedrag.

Een van de beren noem ik 'de calvinist'. Deze calvinist dragen we allemaal bij ons, en het kan je enorm in de weg zitten.

In deze video deel ik twee concrete tips hoe je effectief om kunt gaan met deze calvinist, en hoe ook jij Wonderland kunt bereiken.

Neem nu een paar minuten de tijd om deze video te kijken, of de tekst te lezen in het blog, of de audio te luistern op Soundcloud terwijl je het huishouden doet of auto rijdt.

Met deze twee tips help ik veel klanten om door hun blokkades heen te komen en om in de actie te komen. Ik pas ze zelf dagelijks toe. Echt, het werkt. Hiermee onderneem jij in vrijheid.

Ik wil heel graag meer van deze tips met jou delen, in het boek dat ik nu aan het schrijven ben: Ellen in Wonderland. Wil je mij helpen om dit boek werkelijkheid te laten worden? Kijk dan op de pagina Ellen in Wonderland.Aanmelden

nieuwsbrief

Ontvang gratis Courage Camper inspiratie